Volledig scherm
De homepage van Catawiki © Catawiki

'Veilingsite Catawiki snelst groeiende bedrijf van Nederland'

De populaire veilingsite Catawiki is volgens de Financial Times het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Dat maakte het dagblad bekend in hun FT1000, een ranglijst van de duizend snelst groeiende bedrijven van Europa. 

Quote

Deze notering laat zien dat we echt met iets bijzonders bezig zijn bij Catawiki

Ilse Kamps, CEO Catawiki

Het Assense bedrijf behaalde een dertiende plek in de lijst dankzij een omzetstijging van ruim 3,5 procent. Andere Nederlandse bedrijven in de FT1000 zijn recruitmentbureau Dag1 en Gizmo Retail, importeur en distributeur van audioapparaten.

De ranglijst wordt aangevoerd door het Duitse bedrijf HelloFresh met een groei van meer dan 13 procent tussen 2012 en 2015. In 2015 werd Catawiki door financiële dienstverlener Deloitte al uitgeroepen tot het snelst groeiende technologiebedrijf van de wereld.

Bijzonder

Ilse Kamps, CEO van Catawiki, geeft aan ontzettend blij te zijn met de hoge notering. ,,Deze notering laat zien dat we echt met iets bijzonders bezig zijn bij Catawiki. We hebben de van oorsprong gesloten veilingwereld toegankelijk gemaakt voor zo goed als iedereen. Mensen kunnen nu vanuit de hele wereld meebieden op bijzondere objecten via één enkel platform en daar zijn we trots op.''