YouTube biedt videobloggers Vincent, Pieter en Milan Knol die met hun online video's een miljoenenpubliek bereiken een plek in een caravan die is voorzien van de nieuwste technologie.
Volledig scherm
YouTube biedt videobloggers Vincent, Pieter en Milan Knol die met hun online video's een miljoenenpubliek bereiken een plek in een caravan die is voorzien van de nieuwste technologie. © anp

Videoblogger Milan Knol verovert YouTube

Veel oudere mensen zullen hem waarschijnlijk niet kennen, maar Milan Knol is een echte ster op YouTube. De Nederlander runt samen met zijn personeel twee kanalen die bij elkaar maandelijks goed zijn voor zo'n vijf miljoen views.

  1. Zara in opspraak nadat ontwerper model de les leest over Israël: ‘Mijn kinderen met dood bedreigd’
    Spaanse modegigant

    Zara in opspraak nadat ontwerper model de les leest over Israël: ‘Mijn kinderen met dood bedreigd’

    De Spaanse modegigant Zara is deze week in verlegenheid gebracht nadat een prominente medewerker een reeks beledigende opmerkingen had gemaakt richting een Palestijns topmodel. Hoofdontwerper Vanessa Perilman haalde de 23-jarige Qaher Harhash in een privébericht op Instagram door het slijk omdat hij zijn visie op het conflict tussen Israël en Palestina met zijn fans had gedeeld. Zara betreurt de ophef die erover is ontstaan en veroordeelt het gedrag van de ontwerper. ,,Wij zullen nooit enige vorm van discriminatie tolereren.”