Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Voorlopig geen stakingen op Schiphol, cao-overleg wordt hervat

Er komen voorlopig geen nieuwe acties van medewerkers van de passagiers- en bagageafhandeling op de luchthaven Schiphol. Vakbond FNV Luchtvaart gaat maandag op uitnodiging van de werkgevers weer met hen om de tafel zitten om verder te gaan met de cao-onderhandelingen.

De afgelopen drie weken waren er regelmatig acties van de werknemers. Het actiecomité van FNV Luchtvaart zegt in de uitnodiging 'voldoende aanknopingspunten te zien om te proberen afspraken te maken die op korte termijn leiden tot betere werkomstandigheden en arbeidsvoorwaarden voor de werknemers bij Aviapartner, Swissport Handling en Menzies Aviation'.

In totaal vallen 1.650 werknemers op de luchthaven onder deze cao's.

  1. Fietsenwinkel.nl heeft geleerd van rampjaar en gooit het roer om: klant centraal
    PREMIUM

    Fietsenwinkel.nl heeft geleerd van rampjaar en gooit het roer om: klant centraal

    Met het online verkopen van fietsen, zette prijsvechter fietsenwinkel.nl de markt voor tweewielers op zijn kop. Het lukte het bedrijf binnen een paar jaar de grootste (online) fietsenverkoper van Nederland te worden, maar aan de groei kleefden ook nadelen. Klanten klaagden vooral vorig jaar over langdurige reparaties en werknemers die verkeerd advies en voorlichting geven. Fietsenwinkel.nl gooit het roer om en hoeft niet langer de goedkoopste te zijn.