Volledig scherm
© AD

Waar eet u de lekkerste friet?

Het AD gaat van 1 tot en met 23 maart voor de vijfde achtereenvolgende keer op zoek naar het adres met de beste friet van Nederland.

Vorig jaar eindigde de Frietwinkel uit Utrecht op de eerste plaats. Grote vraag is of de Frietwinkel er in slaagt de titel te prolongeren of eindigen eerdere winnaars als Jack Snack (Den Haag), Fers Friethuys (Alphen aan den Rijn) of het Vlaams Friethuis Van Gogh (Amersfoort) weer op de eerste plaats?  

En zal de top 25 dit jaar wederom geheel bestaan uit zaken waar wordt gewerkt met verse friet of weten producenten als Aviko, Farm Frites, McCain en LambWeston ook een keer hoog te scoren?  

Aanmelden
Kent u een adres waar men volgens u de lekkerste friet verkoopt? Of welke lokaal fameuze snackbar mag in de test niet ontbreken? Laat het ons weten en het AD zal proberen ook die zaak in het onderzoek op te nemen. Geef bij de aanmelding aan of het gaat om verse friet of om friet van een van de bekende merken.

Ondernemers die overtuigd zijn van hun kwaliteit kunnen ook de eigen zaak aanmelden. Stuur uw suggestie naar friettest@ad.nl. De aanmeldingstermijn sluit op 25 februari.