Augustus 2021 in Ede. Hulpdiensten zijn bezig met de reanimatie van een 33-jarige bij een pompstation. Vergeefs: de man is al overleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Augustus 2021 in Ede. Hulpdiensten zijn bezig met de reanimatie van een 33-jarige bij een pompstation. Vergeefs: de man is al overleden. © AS Media

Ambulancepersoneel ziet niks geks aan hartfilmpje, een uur later is 33-jarige toch dood

EDE - Een oplettende pompbediende vindt het maar raar: ongeveer een uur nadat ambulancepersoneel een 33-jarige man bij het tankstation heeft onderzocht en hem in orde heeft bevonden, zit hij nog steeds in zijn auto. Hij vraagt ambulancepersoneel dat toevallig langs rijdt om nog eens te kijken. De afloop: de man bleek te zijn overleden. 

3 reacties

 • Jeffrey Dingenouts

  1 maand geleden
  33 jaar oud pas! Zo jong. Sterkte aan nabestaanden.
 • Martijn van Dijk

  1 maand geleden
  Helaas is ook een AVP maar een mens en kan deze ook fouten maken. Jammer genoeg loopt dit nu verkeerd af maar ik denk dat we deze zorgprofessionals dankbaar moeten zijn en blijven voor alle andere gevallen die ze wel goed beoordelen en die patiënten redden.
 • H Jonsen

  1 maand geleden
  Heftig verhaal zeg ik heb zelf last van Angst en paniekaanvallen. Ben vaak onderzocht door de arts wat me hart betreft. Maar nu ik dit lees word de angst alleen maar meer.

In samenwerking met indebuurt Ede