Volledig scherm
De bestelbus brandde compleet uit. © W. Harthoorn

Bestelbus vliegt in brand op A30 bij Lunteren, weg tijdelijk dicht

LUNTEREN - Een bestelbus is dinsdagavond in brand gevlogen op de A30 bij Lunteren. Door het vuur was de snelweg richting Ede vanuit Lunteren een tijdje afgesloten. Tegen 22.00 uur stond er nog tien minuten vertraging tussen Lunteren en Ede-Noord. 

De bestuurder van het voertuig kon nog op tijd uit het voertuig stappen. Wel is de schade groot. Het busje brandde compleet uit. Hoe het vuur kon ontstaan, is onduidelijk. Op de plek van de brand zou al eerder een ongeval zijn geweest. Niemand is gewond geraakt door het vuur. Een berger heeft de wagen afgesleept. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!
    PREMIUM

    Burgemees­ter Verhulst: Georgani­seer­de misdaad? We pikken het niet!

    EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

In samenwerking met indebuurt Ede