Burgemeester René Verhulst van Ede voor het Kernhuis in Veldhuizen A, waar hij naar aanleiding van de nieuwjaarsrellen een gesprek had met jongeren uit de buurt.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester René Verhulst van Ede voor het Kernhuis in Veldhuizen A, waar hij naar aanleiding van de nieuwjaarsrellen een gesprek had met jongeren uit de buurt. © Sven Menschel

Burgemeester Ede maakt reljeugd én ouders duidelijk: ‘Nieuwe escalaties worden niet meer gepikt’

EDE - Burgemeester René Verhulst duldt geen nieuwe escalaties meer in de wijk Veldhuizen A. Met oud en nieuw ging het goed mis in de wijk. Eind april was het weer onrustig. Nieuwe ongeregeldheden worden niet meer gepikt. Dat heeft Verhulst de jongeren én hun ouders duidelijk gemaakt.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Patiënten ziekenhuis Gelderse Vallei blij met thuis meten: ‘In het ziekenhuis ben ik zenuwachtiger’
    PREMIUM

    Patiënten ziekenhuis Gelderse Vallei blij met thuis meten: ‘In het ziekenhuis ben ik zenuwachti­ger’

    EDE - ,,Ik vind het perfect. Want als ik naar het ziekenhuis moet, ben ik toch zenuwachtiger dan wanneer ik rustig thuis kan meten”, zegt Hans Peter Meijers (51) uit Barneveld. Meijers is één van de zestig patiënten van Ziekenhuis Gelderse Vallei die meedoen aan een proef waarbij ze thuis hun eigen gezondheid meten en minder vaak naar het ziekenhuis hoeven voor controle.

In samenwerking met indebuurt Ede