Volledig scherm
© Dunkin Donuts

Dunkin’ Donuts nu ook verkrijgbaar bij Jumbo’s in Ede

EDE - De zoete broodjes van donutketen Dunkin’ - met meer dan twintig vestigingen in Nederland - zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij de Jumbo-supermarkten in Ede. Sinds kort biedt de supermarkt de voorverpakte Dunkin’ Donuts in haar bakkerijen aan. In Ede zijn nog niet alle Jumbo's voorzien. 

Een rondje door Ede leert dat klanten bij de Jumbo in winkelcentrum Spindop terecht kan voor drie smaken: Cheesecake Crumble, Strawberry Sprinkle en Boston Creme. Bij Jumbo Bellestein moeten de klanten nog even wachten op de donuts. Daar komen ze pas eind september in de schappen te liggen. 

Bij Jumbo Stadspoort liggen de smaken Cheesecake Crumble, Strawberry Sprinkle en Boston Creme en Cocoa Hazelnut al in de schappen.

12.000 vestigingen wereldwijd

Dunkin’, voorheen bekend als Dunkin’ Donuts, opende in 2017 weer een vestiging in Nederland. Sindsdien timmerde de keten stevig aan de weg. Een eerder avontuur hier, eind jaren negentig, mislukte nog. Het bedrijf kwam toen niet verder dan vijf zaken, die in 2000 de deuren sloten. Wereldwijd telt Dunkin’ tegenwoordig meer dan 12.000 vestigingen in tientallen landen.

In samenwerking met: In de Buurt Ede

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Ede