Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Echtpaar mishandeld door man in fietskleding tijdens wandeling in Edese Bos

EDE - Een echtpaar is dinsdagmiddag in het Edese Bos geschopt door een man in fietskleding. De politie Ede is dringend op zoek naar getuigen. De dader was waarschijnlijk aan het mountainbiken. 

De mishandeling vond dinsdag rond 15.00 uur plaats ter hoogte van de Zonneoordlaan bij Ede. Het echtpaar werd tijdens het uitlaten van de honden in het bos aangesproken door de man. Die ging in discussie met hen en begon ze te achtervolgen en filmen met zijn telefoon. 

De man heeft het echtpaar meerdere malen geschopt, waardoor een van hen letsel heeft opgelopen. De politie Ede is dringend op zoek naar getuigen die in de buurt waren van de mishandeling en die mogelijk wat gezien hebben. 

Het zou gaan om een man van ongeveer 40 jaar oud met een blanke huidskleur. Hij is 1,90 meter lang, heeft een slank en sportief postuur en kort, donker haar. Tijdens de mishandeling droeg de man een zwarte softshell jas met capuchon, een zwarte lange fietsbroek en donkerkleurige/zwarte sportschoenen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede