E-choppers (niet op de Hoge Veluwe).
Volledig scherm
E-choppers (niet op de Hoge Veluwe). © Bert Beelen

Elektrische choppers niet langer welkom op de Hoge Veluwe: ‘paden worden gewoon te vol’

OTTERLO - Wie met een e-chopper - zeg maar een elektrische scooter - een rondje wil maken door het Nationale Park De Hoge Veluwe, kan dat plan schrappen. Het park heeft besloten om e-choppers met onmiddellijke ingang de toegang te weigeren.

3 reacties

 • E. van der Kooij

  4 weken geleden
  Nou zijn die fietspaden daar ook wel erg smal hoor. Daar mag ook weleens naar gekeken worden. Je kunt er bijv. niet eens goed met z'n tweeën naast elkaar fietsen, helaas.
 • Wido Wevers

  4 weken geleden
  Geld dit verbod nu ook voor gewone elektrische snorfietsen? Dat word in het artikel niet duidelijk. Zo'n E-chopper is namelijk een elektrische snorfiets, maar in het artikel word alleen specifiek de ' E -chopper' genoemd. Zelf heb ik juist een elektrische snorfiets gekocht om in natuurgebieden te rijden. Vind het wel overdreven om nu een volledig verbod in te stellen.
 • Wido Wevers

  4 weken geleden
  Geld dit toegangsverbod ook voor normale elektrische snorfietsen? Dat word in het artikel niet echt duidelijk. Ze hebben het over 'e choppers' , dat zijn snorfietsen (blauwe kentekenplaat) Ik heb juist een elektrische scooter gekocht om ook in mooie natuurgebied te kunnen rijden. Word er een beetje moe van al die regels. Er is wat overlast en gelijk word er een verbod ingesteld.
 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  11

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Samenvatting | Sparta Rotterdam - Vitesse
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Sparta haalt uit tegen Vitesse en houdt Europees voetbal in vizier

  7 mei