Eric Mackay (links voor) en Wim Ludeke (rechts voor) gaan directeur Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen Ronald ter Hoeven (rechts achter) ondersteunen, links achter projectadviseur communicatie Sportservice Ede Frans van Daal.
Volledig scherm
PREMIUM
Eric Mackay (links voor) en Wim Ludeke (rechts voor) gaan directeur Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen Ronald ter Hoeven (rechts achter) ondersteunen, links achter projectadviseur communicatie Sportservice Ede Frans van Daal. © Herman Stöver

Eric Mackay neemt afscheid van Sportservice Ede: ‘Blijf gezond door te bewegen’

EDE - Blijf thuis en blijf gezond, is de boodschap van de overheid in de coronatijd. ‘Blijf gezond door te bewegen’, is de aanvulling van Eric Mackay van Sportservice Ede, Wageningen en Rhenen. 

0 reacties

 1. 1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee
  PREMIUM

  1,5 meter afstand bewaren? Deze slimme blauwe lijn loopt met je mee

  Je loopt een drukke ruimte binnen. Zeg, een stationshal of een beurs. Wanneer een andere bezoeker nadert, verschijnt er plotseling een blauwe streep op de vloer. Komt die persoon binnen de 1,5 meter afstand, dan komen er kronkels in de lijn. Als de afstand weer 1,5 meter is, trekt de lijn recht. Kunstenaar Jólan van der Wiel ontwikkelde het idee met Nick Verstand. In innovatiecentrum Civon in Ulft is inmiddels een werkende versie van het ‘smart distancing system’ te zien.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Hoogste zweefmolen van Europa in zwaar weer door corona
  Play

  Hoogste zweefmolen van Europa in zwaar weer door corona

 2. Vanaf vandaag avondklok van kracht in Nederland
  Play

  Vanaf vandaag avondklok van kracht in Nederland