File door isolatiemateriaal op A30 bij Ede

EDE - Verkeer op de snelweg A30 bij Ede liep donderdag in de avondspits vertraging op door afgevallen lading. Volgens verkeersdiensten lag er na 17.50 uur een hoeveelheid isolatiemateriaal op de weg.

Verkeersdienst ANWB meldde dat automobilisten richting Ede vanuit Barneveld rekening moesten houden met 20 minuten vertraging. Kort na 18.00 uur was de weg weer vrij. Volgens wegbeheerder Rijkswaterstaat stond er op dat moment een file van drie kilometer. Die loste vervolgens snel weer op. 

Volledig scherm
De A30 even ten noorden van Ede op archiefbeeld. © Herman Stover
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!
    PREMIUM

    Burgemees­ter Verhulst: Georgani­seer­de misdaad? We pikken het niet!

    EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

In samenwerking met indebuurt Ede