Volledig scherm
PREMIUM
Dansdocente Introdans Mironne Gerritsen en directeur van het Akoesticum Harold Lenselink. © Herman Stöver

Geen volksdansen maar modern ballet voor ouderen in Akoesticum

EDE - Een danscursus voor zestigplussers. Die aankondiging doet al snel denken aan volksdansen. Maar niets is minder waar bij Introdans in het Akoesticum in Ede. 

Stijl- of volksdanslessen zijn er volop voor ouderen, maar op het gebied van modern ballet zijn de cursussen schaars. Het modern balletgezelschap Introdans geeft al enkele jaren de danscursus 'Oud geleerd, jong gedanst' voor zestigplussers in Arnhem en gaat die in mei ook in Akoesticum in Ede verzorgen.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Weggestuurde vrijwilligsters Toon Hermanshuis in Ede mogen niet terugkomen

    Weggestuur­de vrijwillig­sters Toon Hermans­huis in Ede mogen niet terugkomen

    ZUTPHEN / EDE - Twee ex-vrijwilligsters Atie van de Meent uit Ede en Nelleke Middendorp uit Lunteren mogen niet terugkeren op hun plek in het Toon Hermanshuis in Ede. De twee stapten naar de rechter om hun vrijwilligerswerk in het Gelderse Valleiziekenhuis waartoe het huis behoort terug te eisen. Maar de rechter oordeelde deze vrijdag dat de stichting het recht had de overeenkomst met de twee vrouwen te beëindigen.

In samenwerking met indebuurt Ede