Volledig scherm
© W. Harthoorn

Geparkeerde auto brandt uit in Ede, vuur mogelijk aangestoken

EDE - Een auto heeft vanmorgen in brand gestaan op de Arnold Koningsstraat in Ede. De wagen heeft veel schade opgelopen door het vuur. 

De hulpdiensten werden tegen 7.45 uur gealarmeerd door omwonenden. Zij hoorden vlak voor de brand enkele harde knallen en vermoeden dat het vuur is aangestoken. De politie doet daar onderzoek naar.  Ook een andere auto op de parkeerplaats liep schade op. Daar ontstond een gat in de achterruit. 

Brandweerlieden hebben het vuur geblust. Niemand is gewond geraakt. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede