Volledig scherm
Brand in een bovenwoning aan de Molenstraat in Ede. © Jean-Marc Regelink / Persbureau Heitink

Keukenbrand bij Edese Shisha lounge is niet aangestoken

updateEDE - De brand die woensdagavond shishalounge en cocktailbar Pure Lounge aan de Molenstraat in Ede trof, is niet aangestoken. Dat meldt wijkagent Gerben Algra via Instagram.

De brand brak rond 21.00 uur uit en woedde in de keuken van het pand.  Volgens omstanders waren er drie voertuigen van de brandweer uitgerukt om de brand te blussen. Er zijn geen gewonden gevallen. Een persoon is in de ambulance onderzocht vanwege de rookontwikkeling en maakt het goed. Deze woont boven de horecagelegenheid waar bezoekers cocktails kunnen drinken en waterpijp (shisha) kunnen roken. 

De drie woningen boven de lounge zijn ontruimd geweest, al was er slechts een persoon aanwezig op het moment van de brand. 

Een foto die is geplaatst door null (@wijkagent_gerben_ede_west) op

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede