Extra drukte bij BSO Pipeloi in Wageningen tijdens de vorige staking van leraren in het basisonderwijs.
Volledig scherm
PREMIUM
Extra drukte bij BSO Pipeloi in Wageningen tijdens de vorige staking van leraren in het basisonderwijs. © Herman Stöver

Kinderopvang baalt van onderwijsstaking maar zet de deuren wel extra open voor kinderen

RHENEN - De buitenschoolse opvang (BSO) in de Vallei laat de ouders niet in de kou staan. Als donderdag en vrijdag de basisscholen dicht zijn omdat de leerkrachten staken, zijn zij open.  Maar niet van harte. ,,Ik weet niet of we de volgende keer weer open gaan als de leraren staken’’, zegt Janneke Schut van Kinderopvang Wageningen. 

0 reacties

 1. Fransisca (25) organiseert spelletjesavonden in Ede: 'Iedere volwassene is welkom'
  indebuurt.nl

  Fransisca (25) organi­seert spelletjes­avon­den in Ede: 'Iedere volwassene is welkom'

  In buurtgebouw De Stek organiseert Fransisca Blaauw (25) op donderdagen in oneven weken een spelletjesavond. Alle verschillende leeftijdsgroepen (vanaf 18 jaar) zijn er te vinden en het is een fijne ontmoetingsplek. “Ik vind het belangrijk dat het gezellig en vooral laagdrempelig is voor de mensen. Het zijn voornamelijk bordspellen en kaartspellen die mensen spelen en ze mogen zelf natuurlijk ook hun favoriete spel meenemen.”
  Ede
 2. Topscorers van DOVO en GVVV jagen in derby op goals en eeuwige roem: ‘Als we kampioen worden, accepteer ik zelfs verlies tegen DOVO’
  PREMIUM

  Topscorers van DOVO en GVVV jagen in derby op goals en eeuwige roem: ‘Als we kampioen worden, accepteer ik zelfs verlies tegen DOVO’

  Ze zijn allebei topscorer bij hun club en ze weten allebei hoe het voelt om te scoren in de Veenendaalse derby. Van DOVO-spits Guido van Dijk en GVVV’er Byron Burgering worden vandaag (14.30 uur) doelpunten verwacht in de clash op sportpark Panhuis. Hoe leven de spitsen toe naar het duel? En wat vinden ze eigenlijk belangrijker: winnen van de grote rivaal óf een titel- of promotiefeest?
  Veenendaal

In samenwerking met indebuurt Ede