Volledig scherm
PREMIUM
Vrijwilligers op de nieuwe locatie van de kledingbank. © Herman Stöver

Kledingbank Ede weer volop in bedrijf op nieuwe stek

EDE - Nadat haar deuren even gesloten waren is de Kledingbank Ede alweer ruim een maand open. Op het industrieterrein aan de Marconistraat vond de Kledingbank een goede huisvesting waar ze mensen in nood kunnen helpen aan een mooie outfit.

Op een druilerige maandagmorgen zijn de vrijwilligers van de kledingbank druk in de weer met het uitladen en sorteren net binnengekomen kleding. Samen met donateur Ellen (64) uit Ede laden ze haar bomvolle auto uit. Koffers vol met kleding en schoenen, zo goed als nieuw, worden direct gesorteerd en uitgestald in de winkel.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!
    PREMIUM

    Burgemees­ter Verhulst: Georgani­seer­de misdaad? We pikken het niet!

    EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

In samenwerking met indebuurt Ede