Koningin Máxima krijgt het eerste exemplaar van het boek Overgang van top tot teen, Mirjam van ’t Veld, voorzitter van de raad van bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei en schrijver Marcelle Meesters.
Volledig scherm
Koningin Máxima krijgt het eerste exemplaar van het boek Overgang van top tot teen, Mirjam van ’t Veld, voorzitter van de raad van bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei en schrijver Marcelle Meesters. © Ziekenhuis Gelderse Vallei

Koningin Máxima ontvangt eerste exemplaar van boek over de overgang: ‘Als je een taboe wil doorbreken, moet je je eigen verhaal vertellen’

EDE - Koningin Máxima heeft donderdagmiddag het eerste exemplaar van het boek ‘Overgang van top tot teen’ ontvangen tijdens een webinar van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede over de overgang. 

 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Honderd mensen gewond bij treinongeluk Egypte
  Play

  Honderd mensen gewond bij treinonge­luk Egypte

 2. Strandganger filmt bommenwerper die noodlanding maakt op zee
  Play

  Strandgan­ger filmt bommenwer­per die noodlan­ding maakt op zee