Volledig scherm
Mercedes uitgebrand in Ede © Timo van den Brink / 112Nieuwsgroep

Mercedes vliegt spontaan in brand tijdens een ritje in Ede

EDE - Een Mercedes is maandagavond uitgebrand in Ede. De bestuurder zag tijdens het rijden rook onder de motorkap vandaan komen en heeft direct de brandweer gebeld. De brand is geblust en er zijn geen gewonden gevallen.

De bestuurder reed rond 18.30 uur op de Doctor Willem Dreeslaan toen de auto vlam vatte. Hij was direct na het zien van de rook uitgestapt. Toen de brandweer ter plaatse was bleek de brand mee te vallen. Toch is er voor de zekerheid wel geblust en is de accu losgekoppeld. De rechter koplamp is helemaal weggebrand en de blikschade is groot. Mogelijk is de brand ontstaan door een technisch mankement. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede