Volledig scherm
Minister Sander Dekker van Rechtsbescherming. © ANP

Minister Dekker naar Ede voor avond over georganiseerde criminaliteit

EDE - Minister Sander Dekker komt 11 juni naar Ede voor een bijeenkomst over georganiseerde criminaliteit. Criminelen maken steeds vaker misbruik van legale bedrijven. Zo kunnen ondernemers ongewild medeplichtig worden aan illegale praktijken.

De gemeente Ede organiseert samen met het Platform Veilig Ondernemen op 11 juni een bijeenkomst waar ondernemers de gevaren leren herkennen en leren hoe ze kunnen voorkomen dat ze bij duistere praktijken betrokken raken.

Opgeven

De avond wordt gehouden in het BIT Meet me aan de Galileïlaan in Ede. Aanvang is 18.00 uur. Ondernemers en winkeliers die bij de avond aanwezig zijn, dienen zich vooraf op te geven.

Na een welkomstwoord van burgemeester René Verhulst spreekt secretaris Els Prins  van MKB Nederland over de landelijke en regionale ontwikkelingen op het vlak van criminaliteitspreventie. 

Ondernemer Roy Verheij vertelt hoe hij ongewild betrokken raakte bij een groot drugslab. De avond wordt afgesloten met een netwerkdiner.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiedenisboeken in
    PREMIUM

    De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiede­nis­boe­ken in

    EDE/ SINT HUBERT - Nog nooit vertoond is het, wat er deze week gebeurde. Met eerder als opwarmer boerenprotesten in verschillende provincies en twee weken geleden ook al een flinke demonstratie, trokken woensdag ongekend veel tractoren naar Den Haag uit protest tegen kabinetsplannen voor de terugdringing van de veestapel. ,,Als je het in de geschiedenis bekijkt, is hier zeker wat gebeurd.”

In samenwerking met indebuurt Ede