Mireille Wösten baalt van gejatte speedpedelec uit stalling Ede-Wageningen: ‘Het is een snoepwinkel voor fietsendieven’

Met videoDe speedpedelec van Mireille Wösten (50) werd onlangs gestolen uit de met camera’s bewaakte fietsenstalling op station Ede-Wageningen. De Bennekomse raadt iedereen af zijn of haar (dure) tweewieler daar onbeheerd achter te laten. ,,Deze plek is een snoepwinkel voor fietsendieven.”

0 reacties

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Volk van reizigers krijgt met twee woonwagens ereplaats in Openluchtmuseum: ‘Eindelijk erkenning van onze cultuur’
  PREMIUM
  Met video

  Volk van reizigers krijgt met twee woonwagens ereplaats in Openlucht­mu­se­um: ‘Eindelijk erkenning van onze cultuur’

  Tony van der Kooij, bekend van het RTL-programma ‘Bij ons op het kamp’, glundert van oor tot oor als de woonwagen die hij nog kent van zijn jeugd in de jaren zeventig van de vorige eeuw in het gras van melkfabriek Freia in het Nederlands Openluchtmuseum gestald wordt. ,,Een historisch moment is dit, zeker. Ik zie het als erkenning van onze cultuur van reizigers. Eindelijk.”

In samenwerking met indebuurt Ede