Volledig scherm
De dumping in het bos © Handhaving Ede

Opmerkelijke dumping in het Edese bos: waar komen deze juwelierskasten vandaan?

EDE - Handhavers van de gemeente Ede stuitten deze dinsdag op een opmerkelijke dumping in het bos. Zij vonden dit keer geen bouwafval of etensresten, maar een aantal juwelierskasten. 

De handhavers deden deze merkwaardige vondst in het Edese Bos aan de Zonneoordlaan. Onduidelijk is waar deze kasten hebben gestaan en hoe ze op die locatie terecht zijn gekomen. 925Silver is te lezen aan de bovenkant van de kasten. Naast de diverse kasten is ook een flink aantal dozen gevonden. 

De Edese handhavers roepen getuigen op zich te melden. Wie meer weet over de dumping, wordt gevraagd contact op te nemen met de meldkamer. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiedenisboeken in
  PREMIUM

  De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiede­nis­boe­ken in

  EDE/ SINT HUBERT - Nog nooit vertoond is het, wat er deze week gebeurde. Met eerder als opwarmer boerenprotesten in verschillende provincies en twee weken geleden ook al een flinke demonstratie, trokken woensdag ongekend veel tractoren naar Den Haag uit protest tegen kabinetsplannen voor de terugdringing van de veestapel. ,,Als je het in de geschiedenis bekijkt, is hier zeker wat gebeurd.”
 2. Weggestuurde vrijwilligsters Toon Hermanshuis in Ede mogen niet terugkomen

  Weggestuur­de vrijwillig­sters Toon Hermans­huis in Ede mogen niet terugkomen

  ZUTPHEN / EDE - Twee ex-vrijwilligsters Atie van de Meent uit Ede en Nelleke Middendorp uit Lunteren mogen niet terugkeren op hun plek in het Toon Hermanshuis in Ede. De twee stapten naar de rechter om hun vrijwilligerswerk in het Gelderse Valleiziekenhuis waartoe het huis behoort terug te eisen. Maar de rechter oordeelde deze vrijdag dat de stichting het recht had de overeenkomst met de twee vrouwen te beëindigen.

In samenwerking met indebuurt Ede