De sloop van de panden aan de Parkweg gaat hard. In het lichtroze pand zat Chinees-Indisch restaurant Peking, daarnaast in een ver verleden bar dancing Cheers.
Volledig scherm
PREMIUM
De sloop van de panden aan de Parkweg gaat hard. In het lichtroze pand zat Chinees-Indisch restaurant Peking, daarnaast in een ver verleden bar dancing Cheers. © Herman Stöver

Parkweg in Ede raakt iconische panden kwijt: ‘Hier viel geen eer meer aan te behalen’

EDE - Het meest besproken aanzicht van Ede is verleden tijd. De kleurrijke én sterk verouderde panden aan het begin van de Parkweg worden deze week met de grond gelijk gemaakt. Over een paar maanden verrijst er een appartementencomplex.

0 reacties

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Ede