Volledig scherm
Een close-up van het slachtoffer © Politie Ede / Facebook

Politie zoekt neusbijter in Ede: ‘opvallende en laffe mishandeling’

EDE - De politie Ede is via Facebook opzoek naar een heuse neusbijter. Deze verdachte heeft afgelopen december uit het niets een andere jongen in zijn neus gebeten. Het slachtoffer moest naar het ziekenhuis en heeft 10 hechtingen laten zetten.

Het incident vond plaats in de nacht van 14 op 15 december, in een café op het Museumplein in Ede. Het slachtoffer vertelde aan de politie dat hij een ruzie tussen twee onbekende jongens probeerde te sussen. Dit lukte niet, want uit het niets werd hij door een van deze jongens in zijn neus gebeten. 

De jongen is diezelfde avond naar het ziekenhuis gebracht en hier behandeld voor zijn verwondingen. De politie zoekt getuigen van deze ‘opvallende en laffe mishandeling’.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Dit pluimveebedrijf in Lunteren kwam de fipronylcrisis te boven, en krijgt nu complimenten van minister Schouten
    PREMIUM
    VIDEO

    Dit pluimveebe­drijf in Lunteren kwam de fipronyl­cri­sis te boven, en krijgt nu complimen­ten van minister Schouten

    LUNTEREN - Vol overtuiging begonnen Jantine en Martijn van Veldhuizen tien jaar geleden een biologische pluimveehouderij aan de Vitterweg in Lunteren, in de boerderij van zijn grootouders. Dat ging jaren goed, tot in 2017 de fipronylcrisis ook hun bedrijf teisterde. Alle kippen werden geruimd, de kosten waren voor hen. Minister Carola Schouten bezocht maandagmiddag toevallig juist hun bedrijf tijdens haar bezoek aan Food Valley. En loofde hun doorzettingsvermogen.

In samenwerking met indebuurt Ede