Volledig scherm
PREMIUM
Poppodium Astrant in Ede. © Foto Raphael Drent

Poppodium Astrant blijft in huidige pand

EDE - Poppodium Astrant blijft de komende pand actief in het huidige pand aan de Kuiperplein. Het pand wordt niet groots verbouwd, wel komt er een lift en een nieuwe elektrische installatie.

 Al enkele maanden verkeerden de initiatiefnemers van Astrant in onzekerheid over de toekomst. Even was er zelfs sprake van dat Astrant en Ede er niet uit zouden komen. Dat is nu toch gelukt. Ede heeft deze week besloten dat het akkoord gaat met de verbouwingen en subsidie voor het poppodium tot en met 2021.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiedenisboeken in
    PREMIUM

    De mopperende boer is van alle tijden, maar deze opstand gaat de geschiede­nis­boe­ken in

    EDE/ SINT HUBERT - Nog nooit vertoond is het, wat er deze week gebeurde. Met eerder als opwarmer boerenprotesten in verschillende provincies en twee weken geleden ook al een flinke demonstratie, trokken woensdag ongekend veel tractoren naar Den Haag uit protest tegen kabinetsplannen voor de terugdringing van de veestapel. ,,Als je het in de geschiedenis bekijkt, is hier zeker wat gebeurd.”

In samenwerking met indebuurt Ede