Versierde zwerfkeien ter ere van de vermoorde Shelley Bosch (22). Ze was gek op het koningshuis, en haar lievelingskleur was zwart en rood. Kirsti Hoet maakte samen met tientallen andere Nederlanders deze keien.
Volledig scherm
Versierde zwerfkeien ter ere van de vermoorde Shelley Bosch (22). Ze was gek op het koningshuis, en haar lievelingskleur was zwart en rood. Kirsti Hoet maakte samen met tientallen andere Nederlanders deze keien. © Kirsti Hoet

Vanuit het hele land wordt ze herdacht: tientallen zwerfkeien voor vermoorde Shelley uit Ede

EDE - Versierde zwerfkeien: een klein maar veelzeggend gebaar om de moeder van de vorig jaar vermoorde Shelley uit Ede een hart onder de riem te steken. Dat idee van Kirsti Hoet is aangeslagen. Na een oproep op Facebook zijn er in enkele weken tijd tientallen stenen gemaakt. Niet alleen vanuit Ede, maar vanuit heel Nederland.

0 reacties

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  9

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Ede

 1. Amerikaanse man weet met politieauto tweemaal te ontsnappen tijdens achtervolging
  Play

  Amerikaan­se man weet met politieau­to tweemaal te ontsnappen tijdens achtervol­ging

 2. Weerbericht | Dit weekend tot wel 26 graden
  Play

  Weerbe­richt | Dit weekend tot wel 26 graden