Volledig scherm
Archiefbeeld: floatfit in het zwembad. © Herman Stover

Zwembad Ede is op zoek naar mannen op het water

EDE - Net op het moment dat iedereen nadenkt om als goede voornemen toch eens te gaan sporten, opende zwembad de Peppel in Ede de deuren voor een open dag. Iedereen mocht zondag gratis alle aquasporten uitproberen. 

Van floatfit, met oefeningen op een drijvend vlot, tot aquaspinning, waarbij men fietst in het water. Volgens Frans Van Daal van zwembad de Peppel worden de aquasporten nog wel eens overschat. Vooral mannen slaan het zwembad nog wel eens over als ze gaan fitnessen. ,,En dat terwijl het toch vrij intensief is. Zeker de aqua bootcamp is soms flink pittig’’, zegt Van Daal.

Iedereen die zondag in het zwembad een sport uitprobeerde, mag de komende weken nog eens gratis een volledige les bijwonen. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Burgemeester Verhulst: Georganiseerde misdaad? We pikken het niet!
    PREMIUM

    Burgemees­ter Verhulst: Georgani­seer­de misdaad? We pikken het niet!

    EDE - Burgemeesters klagen dat ze steeds meer in de rol van crimefighter worden gedwongen. Burgemeester Bruls van Nijmegen luidt namens zijn 78 burgemeesters in Oost-Nederland de noodklok. Hans Beenakker van Tiel vindt dat hij niet tegelijk crimefighter én burgervader kan zijn. Burgemeester René Verhulst van Ede voelt zich geen sheriff, maar hij heeft er geen moeite mee een vuist te maken tegen de georganiseerde criminaliteit.

In samenwerking met indebuurt Ede