Volledig scherm
Op de Generaal Bothastraat in Eindhoven werd dinsdag van 08.00 tot 15.00 uur gecontroleerd. © ANP

47.000 euro aan belastingschuld geïnd bij controle in Eindhoven, pakketbezorger moet voertuig inleveren

EINDHOVEN - Bij een verkeerscontrole op de Generaal Bothastraat in Eindhoven heeft de politie dinsdag, in samenwerking met de Belastingdienst, voor 47.000 euro aan belastingschuld geïnd. Daarnaast inde de politie voor 699 euro aan openstaande boetes.

Verkeersdeelnemers werden om diverse redenen op een proces-verbaal getrakteerd. Zo waren er automobilisten die rond reden zonder rijbewijs, over het fietspad reden, een verlopen apk-keuring hadden, het rode licht negeerden en die zich met gladde banden op de weg begaven.

Ook bijzonder: een pakketbezorger werd aangehouden omdat hij zijn zaken bij de Belastingdienst niet op orde had. Hij moest de bus met pakketjes leeghalen en voor ander vervoer zorgen. Zijn voertuig moest hij inleveren.

De Belastingdienst heeft beslag gelegd op tien voertuigen, zes daarvan werden direct afgevoerd. De controle vond tussen 08.00 en 15.00 uur plaats.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Eindhoven