Volledig scherm
Supporters van PSV stonden in de wedstrijd tegen Excelsior op voor overleden Jordy Vogels. © ANP Pro Shots

Applaus op tribune en staande ovatie voor overleden PSV-fan Jordy (22) in Philips Stadion

EINDHOVEN - Het publiek applaudisseerde tijdens een staande ovatie in het Philips Stadion voor de overleden PSV-fan Jordy Vogels. In de 22ste minuut begon het eerbetoon voor de 22-jarige tijdens de wedstrijd PSV - Excelsior. Hij kwam vorige week om tijdens een tragisch auto-ongeluk.

Vorige week woensdagavond reed Jordy met zijn auto tegen een boom in Netersel, toen hij op weg was naar de wedstrijd PSV - FC Barcelona. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

Geliefde verschijning

Volledig scherm
Jordy Vogels (22) overleed op weg naar westrijd PSV - FC Barcelona. © Facebook

Het nieuws van het tragische ongeluk kwam hard aan bij de PSV-fans. Op de fanpagina Vak T op Facebook stond de oproep om de overleden fan een applaus tijdens deze wedstrijd te geven. ,,Vorige week woensdag bereikte ons tijdens de wedstrijd het verschrikkelijke nieuws dat onze mede-supporter Jordy Vogels is omgekomen tijdens een auto ongeluk. Hij was een geliefde verschijning in zijn omgeving en op de tribunes. Jordy, rust zacht.”

Het publiek bracht ook grote spandoeken mee, waarop te lezen stond: ‘Jordy, rust zacht’. Het applaus was van de 22ste tot de 23ste minuut. 

In samenwerking met indebuurt Eindhoven