ONK Para-atletiek in Eindhoven 2021. Vlnr: Lisa Cornelissen (nu van Eindhoven Atletiek), Zara Temmink, Kiki Hendriks en Jeomi Langebeek.
Volledig scherm
ONK Para-atletiek in Eindhoven 2021. Vlnr: Lisa Cornelissen (nu van Eindhoven Atletiek), Zara Temmink, Kiki Hendriks en Jeomi Langebeek. © Patrick Spruytenburg

Atleten strijden om eremetaal bij Open NK para-atletiek in Eindhoven

EINDHOVEN - Namen als  Fleur Jong, Marlène van Gansewinkel en Kimberley Alkemade zullen bij sportliefhebbers niet onbekend in de oren klinken. Deze paralympiërs wonnen vorig jaar gouden en bronzen medailles bij verspringen en hardlopen. Ze strijden zaterdag om eremetaal bij het Open NK para-atletiek in Eindhoven.

  1. Aaihonden brengen lang vervlogen herinneringen boven

    Aaihonden brengen lang vervlogen herinnerin­gen boven

    EINDHOVEN/GELDROP - Een reus van een hond en vier kleintjes kregen de bewoners van het Eindhovense Engelsbergen vorige week op bezoek. De Geldropse honden vormen de aaihondengroep die de senioren, die intensieve zorg nodig hebben, een leuke middag bezorgden. Ze lieten zich aaien, knuffelen en kropen op schoot. Ze toverden een glimlach op de gerimpelde gezichten en maakten verhalen los over de huisdieren die de bewoners ooit gezelschap hebben gehouden.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven