Volledig scherm
© ANP XTRA

Behandelaar GGzE uit Eindhoven vrijgesproken van ongeoorloofde seks met patiënte

DEN BOSCH - Een Eindhovense 'ervaringsdeskundige' die voor de GGzE workshops organiseerde, is vrijgesproken van ongeoorloofde seks met een patiënte van de instelling.

De twee hadden een jarenlange verhouding. Vorig jaar deed de vrouw plots aangifte, de man (55) zou misbruik hebben gemaakt van zijn positie als behandelaar. De rechtbank ziet echter niet bewezen dat er zo'n afhankelijke relatie was. Zij hielp hem als vrijwilliger bij de workshops maar hij behandelde  of verzorgde haar niet, aldus het vonnis. Het OM vroeg een jaar cel. 

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen
    PREMIUM

    Bewoners Vonderhof in Eindhoven bouwen bijzondere fietsen

    EINDHOVEN - De vijftien noemen zichzelf gekscherend The Vonderboys. Dat zou ook ‘wonderboys’ hebben kunnen zijn want de groep heeft met wat hulp twee krakkemikkige transportfietsen getransformeerd in blitse fonkelnieuw ogende exemplaren. ,,De fietsen zijn bedoeld voor bewoners van Vonderhof om met familie en bezoek erop uit te gaan”, vertelt Vonderhofs geluksconsulent ­Richard van Schaijk. ,,Op de een zit je naast elkaar, op de ander kan iemand in een rolstoel worden vervoerd.”

In samenwerking met indebuurt Eindhoven