Elysion, het nieuwe congrescentrum bij en op Hotel Eindhoven Van der Valk. Hier gezien vanaf de Genneper Parken. Rechtsachter de nieuwe toren met bijna 300 kamers.
Volledig scherm
PREMIUM
Elysion, het nieuwe congrescentrum bij en op Hotel Eindhoven Van der Valk. Hier gezien vanaf de Genneper Parken. Rechtsachter de nieuwe toren met bijna 300 kamers. © Consortium Elysion

Congrescentrum Elysion bij Van der Valk Hotel Eindhoven is een soort Evoluon 2.0

EINDHOVEN - Elysion, het nieuwe congrescentrum bij Hotel Eindhoven Van der Valk, moet een soort Evoluon 2.0 worden. Een iconisch auditorium dat over de nieuwe uitbreiding hangt, moet vanaf 2025 een blikvanger bij de entree van Eindhoven worden. Zelfs de naam is daar op gekozen, vertelt directeur Rick Polman. 

  1. Peesjevee-podcast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’
    PODCAST

    Peesjevee-pod­cast: ‘PSV moet tweede worden en de beker winnen voor een voldoende voor dit seizoen’

    ,,Alles onder de tweede plek is voor PSV sowieso onvoldoende”, vindt PSV-watcher Rik Elfrink in de nieuwste editie van de Peesjevee-podcast. Supporter Mascha Prins is daarin zeer kritisch op PSV en vindt dat de huidige situatie niet kan. Na het gelijkspel bij Vitesse is ze ontevreden over de situatie waarin de club verkeert. ,,Met de beker en tweede plek kun je van het seizoen nog een voldoende maken”, vindt Elfrink.
    Eindhoven

In samenwerking met indebuurt Eindhoven