Het ziekenhuis in Sneek is gestart met de Eindhovense plak-sensor van Philips voor thuismonitoring van coronapatiënten zodat zij eerder naar huis kunnen om daar verder te herstellen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het ziekenhuis in Sneek is gestart met de Eindhovense plak-sensor van Philips voor thuismonitoring van coronapatiënten zodat zij eerder naar huis kunnen om daar verder te herstellen. © Philips

Coronapatiënten sneller naar huis voor herstel dankzij speciale pleister van Philips

EINDHOVEN - Philips stopt de dokter in een doosje. Dat doosje, ontwikkeld en gemaakt in Eindhoven, wordt op de buik geplakt waarna slimme technologie de patiënt thuis in de gaten houdt. Zodat de ziekenhuizen minder vol liggen met patiënten die herstellende zijn van een coronabesmetting. 

 1. Studenten Eindhoven in actie tegen ‘kortzichtig’ huisvestingsbeleid gemeente
  UPDATE

  Studenten Eindhoven in actie tegen ‘kortzich­tig’ huisves­tings­be­leid gemeente

  EINDHOVEN - Een tiental koepeltentjes op het Stadhuisplein, als teken voor een tekort aan studentenkamers, dat was een actie van studentenorganisaties, jongerenafdelingen van politieke partijen en de Landelijke Studentenvakbond dinsdagmiddag. Daarmee willen de groeperingen de Eindhovense politiek op andere gedachten brengen over de strenge regels voor kamerverhuur en woningsplitsing. Ze noemen het huisvestingsbeleid 'kortzichtig’.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Strandpaviljoenhouders Scheveningen: 'Laat maar komen!'
  Play

  Strandpa­vil­joen­hou­ders Schevenin­gen: 'Laat maar komen!'

 2. Dit was Nederland: dinsdag 20 april
  Play

  Dit was Nederland: dinsdag 20 april