Volledig scherm
Bjorn van der Doelen © ellen jeurissen

Country-middag in Pand P

EINDHOVEN - Een 'goeie ouwe country-middag', die organiseert host Björn van der Doelen zondag 20 mei in Pand P aan de Leenderweg 65 in Eindhoven. Jong talent, bekende schrijvers en live muziek op één podium. tijdens Slik Live.

Op het podium staan onder andere Jack Poels (Rowwen Heze), Stephanie Struijk (Stevie Ann) en Ruud van den Boogaard. Zij verzorgen een middag vol live voordrachten, oud en nieuw werk en gesprekken. Jong talent, Lotte Hendrickx, zorgt tussen de muziek door voor passende poëzie.

Volgens Van der Doelen een show waarbij vier muzikanten met de gitaar op schoot ook vertellen over hun liedjes en teksten. Waar komt een bepaald liedje vandaan, hoe kwam het tot stand en wat is het verhaal achter een liedje? De show begint om 16.30 uur en kaarten kosten 17,50 euro.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Festivals in Philips de Jonghpark domein van ouder publiek
    PREMIUM

    Festivals in Philips de Jonghpark domein van ouder publiek

    EINDHOVEN - Het viel allemaal mooi samen: het laatste weekend van de schoolvakantie, schitterende weersomstandigheden en twee festivals in één van de mooiste parken van Eindhoven, het Philips de Jongh Wandelpark. Het techno-festival Hidden Garden trok zaterdag zo'n 4000 betalende toeschouwers, Happy Sunday Fest trok een dag later iets minder publiek: 3000 voornamelijk oudere muziekliefhebbers, maar die mochten gratis naar binnen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven