De gelegenheidsformatie waarmee Marcel Mulders een nummer en videoclip over Eindhoven maakte. Vlnr: Guus Van Lankveld, Marcel Mulders, Jean-Louis Beeren (invaller voor Martijn Soeterbroek), Joris Heus (invaller voor Bob Willemstein) en Dani Rogosic.
Volledig scherm
De gelegenheidsformatie waarmee Marcel Mulders een nummer en videoclip over Eindhoven maakte. Vlnr: Guus Van Lankveld, Marcel Mulders, Jean-Louis Beeren (invaller voor Martijn Soeterbroek), Joris Heus (invaller voor Bob Willemstein) en Dani Rogosic. © Marcel Mulders

De lockdownrellen in Eindhoven inspireerden Marcel Mulders tot een muzikale ode aan de stad

Een muzikale ode aan de stad Eindhoven. Mierlonaar Marcel Mulders schreef het nummer ‘City of Lights and Love’ in coronatijd en bracht het uit. Vrijdag is de release van de bijbehorende videoclip, opgenomen op markante plekken in de Eindhovense binnenstad. 

  1. Huis in Eindhovense Cahorslaan gesloten nadat bewoner werd beschoten

    Huis in Eindhoven­se Cahorslaan gesloten nadat bewoner werd beschoten

    EINDHOVEN - Een 53-jarige Eindhovenaar moet vier maanden zijn huis uit nadat hij in de woning werd beschoten en in zijn knie werd geraakt. Na de schietpartij in januari vond de politie in het huis aan de Cahorslaan bijna 1 kilo hasj en een alarmpistool. Ook is door de schietpartij onrust in de buurt aangewakkerd omdat in 2014 vlakbij een geruchtmakende schietpartij was tussen rivaliserende motorbendes, aldus de gemeente.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven