Auteur Sjoerd Punter op de plek waar hij inspiratie opdeed voor zijn debuutroman ‘Ontspoord’: de Bisschop Bekkerslaan in Eindhoven.
Volledig scherm
Auteur Sjoerd Punter op de plek waar hij inspiratie opdeed voor zijn debuutroman ‘Ontspoord’: de Bisschop Bekkerslaan in Eindhoven. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

De Missionaris wil Eindhoven op zijn grondvesten laten schudden

EINDHOVEN - In een naamloze stad in het zuiden des lands loopt een hevig ontspoorde man met levensgevaarlijke plannen rond. Om de inwoners wakker te schudden en te waarschuwen voor groot, dreigend onheil heeft de man -hoe paradoxaal- enkele bomaanslagen in petto.

 1. ‘Actievoerders tegen coronamaatregelen richten agressie steeds georganiseerder op politiemensen’
  PREMIUM

  ‘Actievoer­ders tegen coronamaat­re­ge­len richten agressie steeds georgani­seer­der op politiemen­sen’

  EINDHOVEN - Demonstranten tegen de coronamaatregelen bereiden hun confrontaties met de politie steeds grondiger voor. Ze delen ter voorbereiding foto's uit van politiemensen en undercover-agenten worden tijdens de demonstraties gefilmd en steeds agressiever bejegend. In een video op social media roept een actievoerder mensen op zich aan te melden om georganiseerd op te treden tegen de politie. De Nederlandse Politiebond maakt zich grote zorgen.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt
  Play

  Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt

 2. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari