Yvonne van Beukering van Afslag Eindhoven: ,,Terwijl we ons aan het leven vastklampen, het ideaal van de eeuwige jeugd nastreven, zijn we als samenleving geconfronteerd met meer dood, met een nieuwe dood.”
Volledig scherm
PREMIUM
Yvonne van Beukering van Afslag Eindhoven: ,,Terwijl we ons aan het leven vastklampen, het ideaal van de eeuwige jeugd nastreven, zijn we als samenleving geconfronteerd met meer dood, met een nieuwe dood.” © René Manders/DCI Media

De nieuwe Afslag Eindhoven: levensdrang tussen toppen en dalen

EINDHOVEN - De dood is onafwendbaar. Dat besef kan aanleiding zijn voor rouw, maar kan ook de levensdrang aanvuren. Regisseur Yvonne van Beukering van Afslag Eindhoven heeft over deze tweespalt een voorstelling gemaakt, donderdag 3 en vrijdag 4 september te zien op de Genneper Hoeve in Eindhoven. 

 1. Actiegroep wil demonstreren in Eindhoven na verbod en geweld in Amsterdam

  Actiegroep wil demonstre­ren in Eindhoven na verbod en geweld in Amsterdam

  EINDHOVEN - De actiegroep die aan de wieg stond van de demonstratie die zondag in Amsterdam volledig escaleerde wil komende zondag demonstreren in Eindhoven. Nederland in Verzet (weg met dit kabinet) heeft een demonstratie aangemeld bij de gemeente, laat een woordvoerder desgevraagd weten. Of er toestemming komt, besluit burgemeester John Jorritsma later deze week. Eerder werd bekend dat ook Pegida zondag in Eindhoven wil demonstreren.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Grapperhaus: 'Avondklok is een ingrijpende maatregel'
  Play

  Grapper­haus: 'Avond­klok is een ingrijpen­de maatregel'

 2. Dit was Nederland vandaag: dinsdag 19 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: dinsdag 19 januari