Rick IJzermans uit Eindhoven keek de wedstrijd PSV-Ajax samen met zijn vriendin en maat Stefan Laureijsen. 'Te weinig beleving', oordelen ze over het thuiskijken.
Volledig scherm
PREMIUM
Rick IJzermans uit Eindhoven keek de wedstrijd PSV-Ajax samen met zijn vriendin en maat Stefan Laureijsen. 'Te weinig beleving', oordelen ze over het thuiskijken. © Rene Manders/DCI Media

‘De vriendengroep missen we dit voetbalseizoen nog wel het meest’, zeggen PSV-supporters over rampseizoen

EINDHOVEN - In de laatste minuten van de topper scoorde Ajax alsnog de 1-1 en dompelde daarmee PSV in rouw. Het laatste sprankje hoop leek verkeken, voor het rampseizoen dat te lijden had onder corona en slechte resultaten. Hoe worstelen supporters zich daar doorheen, zonder bezoek aan de stad of de kroeg? 

 1. Online talkshow voor ondernemende vrouwen

  Online talkshow voor ondernemen­de vrouwen

  EINDHOVEN - Female Tech Heroes houdt op 20 april online de talkshow 'Groei over grenzen’ over internationaal ondernemen. Tijdens deze interactieve talkshow vertellen Judith Heijkoop, CEO van IME Medical Electrospinning uit Eindhoven, en Iris Stoute, mede-oprichter van gameconsole Picoo in Waalre, over hun ervaringen en geven ze tips inzake internationaal zaken doen. Ook vertelt Anastasia de Vries van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) over deelname aan handelsmissies en starters regelingen. Aanmelden en meer info op www.hightechcampus.com onder evenementen.
 2. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst

 2. Striptekenaar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'
  Play

  Stripteke­naar Toon van Driel: 'Als ik het AD mag vullen met Knudde, kom ik pagina's tekort'