De trouwfoto van Sjef en Thea Louwers - van der Meijden uit 1961
Volledig scherm
PREMIUM
De trouwfoto van Sjef en Thea Louwers - van der Meijden uit 1961 © lucas nuchelmans

Diamanten bruidspaar Sjef en Thea Louwers - van der Meijden uit Eindhoven: ‘Die zestig jaar zijn omgevlogen’

Echtpaar Louwers 60 jaar getrouwdEINDHOVEN - Terugkijkend op zestig jaren huwelijk vinden Sjef (82) en Thea (82) Louwers - van der Meijden allebei dat die omgevlogen zijn. ,,Natuurlijk hebben ook wij in die jaren ups en downs gekend maar ons leven samen is voor geen van ons twee t een sleur. De liefde voor elkaar is er nog steeds.”

 1. Stef verlengde vijf levens door reanimatie: 'Als ik van huis ga, neem ik altijd mijn AED mee in een rugzak'
  PREMIUM

  Stef verlengde vijf levens door reanimatie: 'Als ik van huis ga, neem ik altijd mijn AED mee in een rugzak'

  ROSMALEN/EINDHOVEN - Miljoenen mensen wereldwijd zagen zaterdagavond hoe de Deense voetballer Eriksen tijdens een van de eerste wedstrijden van het EK op het veld in elkaar zakte, maar vervolgens met succes werd gereanimeerd. Het zorgde bij de Hartstichting en het Rode Kruis voor een regelrechte run op reanimatiecursussen en aanmeldingen van nieuwe ‘burgerhulpverleners’.
 1. Eindhovense politiek vertrouwt op bemiddeling met woonbootbewoners over uitkoopregeling

  Eindhoven­se politiek vertrouwt op bemidde­ling met woonbootbe­wo­ners over uitkoopre­ge­ling

  EINDHOVEN - De bewoners van tien woonboten op het Afwateringskanaal van bedrijventerrein De Hurk in Eindhoven weten nog niet hoe een uitkoopregeling er uit gaat zien als de gemeenteraad volgende week bepaalt dat ze binnen tien jaar moeten vertrekken. De Eindhovense politiek vertrouwt op de aanpak van PvdA-wethouder Yasin Torunoglu die onder druk van een dwangsom heeft voorgesteld om het bestemmingsplan nu al aan te passen.
 2. Eindhovens raadslid in zaak tegen marechaussee: ‘Door huidskleur beschouwd als potentiële crimineel’
  PREMIUM
  VIDEO

  Eindhovens raadslid in zaak tegen marechaus­see: ‘Door huidskleur beschouwd als potentiële crimineel’

  Vanwege zijn uiterlijk, haastige loopje en nette kleding werd Eindhovenaar Mpanzu Bamenga op Eindhoven Airport uit de rij gepikt voor een controle. Met zijn gedrag en donkere huidskleur paste het D66-gemeenteraadslid in het profiel van een Nigeriaanse geldsmokkelaar. Maar Bamenga concludeert dat hij het slachtoffer is van verboden discriminatie door de overheid. In een rechtszaak eiste hij vandaag dat de marechaussee haar werkwijze aanpast.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven