Geslaagden VWO examen Chinees op Stedelijk College. Achteraan vlnr: docente Margie Li, teamleider havo/vwo Henny Damen, docente Jessica Sun. Vooraan vlnr: Isa Leurling, Niels Hoonhout, Merel Solinger, Jennifer Rutgers, Annika Knoef (wel Chinees gedaan, maar zit nog in vwo 5) en Renee Aben (Menne de Vries staat niet op de foto)
Volledig scherm
Geslaagden VWO examen Chinees op Stedelijk College. Achteraan vlnr: docente Margie Li, teamleider havo/vwo Henny Damen, docente Jessica Sun. Vooraan vlnr: Isa Leurling, Niels Hoonhout, Merel Solinger, Jennifer Rutgers, Annika Knoef (wel Chinees gedaan, maar zit nog in vwo 5) en Renee Aben (Menne de Vries staat niet op de foto) © Kees Martens/DCI Media

Een vwo-diploma met Chinees, dat kunnen er maar een paar in Eindhoven zeggen

EINDHOVEN - Het is de eerste lichting VWO-leerlingen die het diploma met Chinees heeft gehaald op het Stedelijk College in Eindhoven, locatie Henegouwenlaan. Uniek, want het is de enige school in Eindhoven waar je Chinees als examenvak kan volgen. Docente Jessica Sun nam Chinese koekjes, thee, rozen en een vlag mee om het te vieren.

  1. Hennie van der Heijden (1943-2020) was helemaal gelukkig als ze met haar hengel aan de waterkant zat
    PREMIUM
    IN HERINNERING

    Hennie van der Heijden (1943-2020) was helemaal gelukkig als ze met haar hengel aan de waterkant zat

    EINDHOVEN - Met een hengeltje langs de waterkant, of in een bootje op het water. De gezamenlijke liefde voor het vissen liep als een rode draad door het huwelijk van Hennie en Wim van der Heijden. Ze waren vismaatjes en zaten, als het maar even kon, elke vrije dag of vakantie aan het water. Hennie overleed op 31 januari 2020 in het MMC, terwijl Wim in het Catharina Ziekenhuis lag te herstellen na een operatie vanwege longkanker.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven