De Kanaalzone in Eindhoven. Net boven het Eindhovensch Kanaal (midden) ligt het bedrijventerrein dat een functie moet krijgen voor wonen, werken en recreëren, met links het Campinaterrein, vinden 5 partijen in de gemeenteraad.
Volledig scherm
PREMIUM
De Kanaalzone in Eindhoven. Net boven het Eindhovensch Kanaal (midden) ligt het bedrijventerrein dat een functie moet krijgen voor wonen, werken en recreëren, met links het Campinaterrein, vinden 5 partijen in de gemeenteraad. © Google Maps

Eindhoven moet woningbouw in Kanaalzone snel mogelijk maken, zeggen 5 partijen in gemeenteraad

EINDHOVEN - Eindhoven moet woningbouw in de Kanaalzone de komende jaren mogelijk maken. Dat kan een belangrijke bijdrage leveren aan bestrijding van de woningnood, zeggen VVD, CDA, D66, 50Plus en LPF in een motie die ze indienen, woensdag in de gemeenteraad.  

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.