Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Eindhovenaar (28) verdacht van hulp bij zelfdoding, meerdere slachtoffers

Een 28-jarige man uit Eindhoven wordt verdacht van hulp bij zelfdoding bij meerdere mensen. De verdachte is geen arts of apotheker. Hij verstrekte een middel tegen betaling.

14 reacties

 • WZ Zuid

  2 maanden geleden
  Dat komt omdat we in Nederland worden gegijzeld door christelijke en behoudende partijen.
 • Lianne Van schoten

  2 maanden geleden
  Ik vind dat iedereen zelf Mag beslissen om z n leven te beëindigen daar gaat de overheid niet over. Er moet juist meer hulp komen voor deze mensen want nu gebeuren deze dingen illegaal maak dit legaal met hulp van artsen en andere hulpverleners
 • Willem Ooteman

  2 maanden geleden
  Dit soort drama's wordt veroorzaakt door de mensen en politieke partijen,die ook tegen het vaccineren van COVID-19 en zelfbewust zijn aan hun geloofsovertuiging .Daarom zal het altijd illegaal moeten om anders denkende uit hun onnodig lijden te verlossen
 • Tini Erwich

  2 maanden geleden
  De overheid beschikt over ons leven. Wie dood wil mag niet dood. Als een dodelijk middel wordt aangeboden grijp je je kans. Daar heeft niemand wat mee te maken. De overheid maakt zich ernstig schuldig aan heel veel leed van mensen die het leven zat zijn. De schuldige: niet de man die handel drijft met dodelijke middelen. De schuldige is de overheid die vindt dat de mens maar moet lijden en de mens het recht om te sterven weigert te geven. Een regelrechte misdaad van de overheid.
 • J.C. Kattestaart

  2 maanden geleden
  Het is weer zo simpel;we worden onvrijwillig op deze aarde gezet.En onze overheden bepalen exact van de wieg tot aan het graf hoe wij moeten leven.Zonder zelf beschrikking of zelf recht.Hulde aan deze man die ons een sprankje van ons zelf recht terug gaf.
 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven