Volledig scherm
© Thinkstock

Eindhovenaar rijdt asociaal over de A58 bij Moergestel en wordt gesnapt door de politie

MOERGESTEL - Een 38-jarige Eindhovenaar heeft donderdag wel heel bont gemaakt op de A58 ter hoogte van Moergestel. Hij is bekeurd voor meerdere keren rechts inhalen, rijden over een doorgetrokken streep en rijden over de vluchtstrook. 

Dankzij videosurveillance heeft de politie hem kunnen aanhouden. De man krijgt een paar dikke bekeuringen mee en moet een cursus Educatieve Maatregel Gedrag en verkeer volgen bij het CBR. 

  1. Batterijen verwisselen op het Sioux Tech Festival op Strijp-S is een hele klus
    PREMIUM

    Batterijen verwisse­len op het Sioux Tech Festival op Strijp-S is een hele klus

    EINDHOVEN - Met een gefronst voorhoofd en rode wangen voelt een student van Holland Hogeschool of de stekkertjes aan de vele draden nog wel contact maken. De manshoge robot van zijn team heeft zojuist met drie grijpers 15 groen gekleurde bierblikjes die dienst doen als volle batterijen uit een rek genomen. De robot reed vervolgens netjes naar het eerste station, om daar drie rode blikjes, lege batterijen, weg te pakken om er drie groene voor terug te leggen. Dan op weg naar het volgende station voor de volgende drie ‘batterijen’. Aaah! Kreten van teleurstelling klinken als de robot zo'n 25 centimeter te vroeg stopt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven