Niels Groeneveld (links) en Raoul Vleugels van architectenbureau Werkstatt uit Eindhoven. Zij krijgen in november de Rotterdam-Maaskant-prijs voor jonge architecten 2021.
Volledig scherm
Niels Groeneveld (links) en Raoul Vleugels van architectenbureau Werkstatt uit Eindhoven. Zij krijgen in november de Rotterdam-Maaskant-prijs voor jonge architecten 2021. © Wouter Kooken

Eindhovens architectenbureau Werkstatt wint Rotterdamse prijs voor jonge ontwerpers

EINDHOVEN - De Eindhovense architecten Raoul Vleugels en Niels Groeneveld van bureau Werkstatt hebben de Jonge Maaskantprijs 2021 uit Rotterdam gewonnen. Ze tekenen onder meer voor het bouwproject meer&deel in plan Vredeoord in Woensel. 

  1. Sparta en Twente strijden om laatste Europese ticket, top 4 eredivisie weet wanneer campagne start

    Sparta en Twente strijden om laatste Europese ticket, top 4 eredivisie weet wanneer campagne start

    De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. FC Twente en Sparta vechten uit wie dat laatste ticket bemachtigt. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
    Eindhoven