Op basis van deze foto van het interieur van De Vooruitgang vindt de rechter dat de kroeg genoeg heeft gedaan om haar gasten te beschermen tegen vallend glas.
Volledig scherm
PREMIUM
Op basis van deze foto van het interieur van De Vooruitgang vindt de rechter dat de kroeg genoeg heeft gedaan om haar gasten te beschermen tegen vallend glas. © Rechtspraak.nl

Eindhovens café is niet verantwoordelijk voor een glas dat van balkon op een hoofd valt

DEN BOSCH – Een vrouw die in een Eindhovens café  een glas op haar hoofd kreeg dat vanaf de balustrade naar beneden viel, wil smartengeld en schadevergoeding van die zaak. De rechter wees die claim af, hij vindt de kroeg niet verantwoordelijk.

  1. Met 16 kinderen vertrokken de Verdonckjes uit Valkenswaard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    Met 16 kinderen vertrokken de Verdonck­jes uit Valkens­waard in 1955 naar Australië. Wie heeft er nog contact met dit gezin?

    EINDHOVEN - Uit liefst achttien personen bestond het Valkenswaardse gezin Verdonck dat in 1955 naar Australië emigreerde. Hier bij vertrek op de foto vastgelegd door Frans van Mierlo. Hoe is het de gezinsleden vergaan aan de andere kant van de wereld? We komen via d.hoekstra@ed.nl graag in contact met mensen die meer informatie hebben. Kijk ook op ed.nl/oudedoos voor meer foto’s.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven