Eva González Pérez tijdens haar verhoor door commissie die onderzoek doet naar problemen rond de fraudeaanpak bij de kinderopvangtoeslag.
Volledig scherm
Eva González Pérez tijdens haar verhoor door commissie die onderzoek doet naar problemen rond de fraudeaanpak bij de kinderopvangtoeslag. © ANP

Eindhovense advocaat beschrijft zes jaar strijd, verdriet en onmacht tijdens verhoor over toeslagenaffaire

DEN HAAG - Uit angst voor de gevolgen heeft de Belastingdienst jarenlang geen verantwoordelijkheid willen nemen voor de toeslagenaffaire, denkt advocaat Eva González Pérez. De Eindhovense heeft dat maandagochtend gezegd tegen de parlementaire commissie die het schandaal onderzoekt, onder andere met een reeks openbare verhoren.

  1. Weer ophef over afhandeling problemen klanten Eindhovens gastouderbureau

    Weer ophef over afhande­ling problemen klanten Eindhovens gastouder­bu­reau

    DEN HAAG - De afhandeling van de problemen die de klanten van het Eindhovense gastouderbureau Dadim hebben door het stopzetten van de kinderopvangtoeslag veroorzaakt wederom ophef in de Haagse politiek. Regeringspartij CDA en de oppositiepartijen GroenLinks en SP vragen zich af of de Belastingdienst wel goed omgaat met gedupeerde ouders en of gesprekken wel op een nette manier worden georganiseerd. De druk op staatssecretaris Menno Snel (Financiën) om met een fatsoenlijke oplossing te komen is verder opgevoerd.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven