Eva González Pérez tijdens haar verhoor door commissie die onderzoek doet naar problemen rond de fraudeaanpak bij de kinderopvangtoeslag.
Volledig scherm
Eva González Pérez tijdens haar verhoor door commissie die onderzoek doet naar problemen rond de fraudeaanpak bij de kinderopvangtoeslag. © ANP

Eindhovense advocaat beschrijft zes jaar strijd, verdriet en onmacht tijdens verhoor over toeslagenaffaire

DEN HAAG - Uit angst voor de gevolgen heeft de Belastingdienst jarenlang geen verantwoordelijkheid willen nemen voor de toeslagenaffaire, denkt advocaat Eva González Pérez. De Eindhovense heeft dat maandagochtend gezegd tegen de parlementaire commissie die het schandaal onderzoekt, onder andere met een reeks openbare verhoren.

 1. Staatssecretaris komt gedupeerde klanten Eindhovens gastouderbureau tegemoet

  Staatsse­cre­ta­ris komt gedupeerde klanten Eindhovens gastouder­bu­reau tegemoet

  DEN HAAG/EINDHOVEN - Staatssecretaris Menno Snel (Financiën) wil voorkomen dat klanten van een Eindhovens gastouderbureau nog verder in problemen komen omdat hun kinderopvangtoeslag is stopgezet. De gedupeerde ouders kunnen er op rekenen dat er geen deurwaarders en rekeningen meer worden gestuurd. Ook worden openstaande rekeningen niet meer vereffend met lopende toeslagen. En voor later sluit het kabinet een schadevergoeding of een andere tegemoetkoming niet uit.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven

 1. Theo Reitsma zag dat Maradona hands maakte: 'Ik ben daar best trots op'
  Play

  Theo Reitsma zag dat Maradona hands maakte: 'Ik ben daar best trots op'

 2. Napels huilt om overlijden Maradona
  Play

  Napels huilt om overlijden Maradona