Ook bij DAF wordt op veel afdelingen succesvol samengewerkt met Ergon-medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Hier tijdens een werkbezoek van minister Carola Schouten.
Volledig scherm
Ook bij DAF wordt op veel afdelingen succesvol samengewerkt met Ergon-medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Hier tijdens een werkbezoek van minister Carola Schouten. © Juan Vrijdag / DCI Media

Ergon en UWV voeren campagne ‘Baan zoekt mens’

EINDHOVEN - Ergon en UWV werken de komende maanden samen in de campagne ‘Baan zoekt mens’. Daarmee willen ze meer werkgevers over de streep trekken om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Vandaag start de tour op de Hurk in Strijp.

  1. Wat Thijs Slegers rond Feyenoord-PSV in gang heeft gezet, is een gevolg van altruïsme in de overtreffende trap
    PREMIUM
    ANALYSE

    Wat Thijs Slegers rond Feyenoord-PS­V in gang heeft gezet, is een gevolg van altruïsme in de overtref­fen­de trap

    ,,Moet je eens opletten hoe snel we die 1.913 bloeddonoren bij elkaar hebben”, zei PSV-perschef Thijs Slegers ruim twee weken geleden in Eindhoven. Zijn woorden klonken bij een actie van Philips en PSV, die donoren voor de bloedbank wilden werven. Typisch een zin voor Slegers, een man die als journalist of werknemer bij PSV niet in limieten dacht en denkt.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven