Extra show Charly Lownoise & Mental Theo in Klokgebouw Eindhoven

VideoEINDHOVEN – De eerste show op zaterdag 23 november was in anderhalve dag uitverkocht. Dus doen Charly Lownoise en Mental Theo een tweede show in het Klokgebouw in Eindhoven, om hun 25-jarig jubileum te vieren: op vrijdag 22 november. De kaartverkoop gaat maandag van start.

Ze gingen de afgelopen dagen als verse broodjes over de toonbank: de 4500 beschikbare kaartjes voor ’25 Years of Charly Lownoise en Mental Theo. “We zitten hier met een brede smile, want alle gekkigheid is van start gegaan! Er hebben zoveel mensen kaartjes gekocht, dat we er gewoon stil van worden”, zegt Theo Nabuurs alias Mental Theo. “We love you all en kunnen niet wachten om ons grootse jubileum met jullie te vieren”. De ‘Godfathers’ van de happy hardcore trekken in februari van dit jaar met twee uitverkochte shows in de Amsterdamse Ziggodome ruim 25.000 bezoekers.

Paaspop

Ook op Paaspop in Schijndel vorige maand beleefden ruim 7000 hardcore liefhebbers een epische avond; een explosieve trip terug naar de nineties, waarin alle happy hardcore tracks voorbij kwamen. Veel fans van het DJ-duo grijpen nu dus hun kans om hen in november van dit jaar in een relatief intieme setting te zien optredens in het Klokgebouw in Eindhoven. Ook voor de tweede show zijn weer 4500 kaartjes beschikbaar.

In 1994 startte de jongensdroom voor Charly Lownoise (Ramon Roelofs uit Den Haag) & Mental Theo (Theo Nabuurs uit Den Bosch) met de hit ‘Live at London’. De mega kraker ‘Wonderfull Days’ volgde snel. Het duo bestormde de hitlijsten en ‘Wonderfull Days’ werd dé happy hardcore track en wellicht ook hét anthem van de jaren negentig.

Daarna volgden de hitsingles ‘Together in Wonderland’, ‘Stars’, ‘Your Smile’, ‘Fantasy World’, ‘Hardcore Feelings’ en ‘Streetkids’. Wereldwijd verkocht het duo meer dan drie miljoen albums.

De kaartverkoop voor de tweede show start maandag 20 mei. Vanaf 19:00 uur zijn er 1000 zogeheten Early Rave Tickets (à €34,50 excl. servicekosten) beschikbaar.

Zodra deze uitverkocht zijn, gaan de Regular Tickets (à €37,50 excl. servicekosten) in de verkoop via www.25years.nl.    

Volledig scherm
Charly Lownoise en Mental Theo | Your Agency © Your Agency
  1. Verkorte Lichtjesroute uit Eindhoven voor vijfde keer in Bayeux
    PREMIUM

    Verkorte Lichtjes­rou­te uit Eindhoven voor vijfde keer in Bayeux

    EINDHOVEN - We halen er altijd het bevrijdingsvuur, en een keer in de vijf of tien jaar geeft Eindhoven letterlijk iets terug aan de Franse stad Bayeux. ,,Ter gelegenheid van de 75-jarige herdenking van D-Day, de landing van de geallieerden bij Bayeux, brengen wij het licht, dat symbool staat voor de warmte van onze vriendschapsband, naar Normandië", filosofeert voorzitter Ivo Baijens van de Eindhovense Lichtjesroute.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven