Supportersavond bij FC Eindhoven, in de businessclub van het Jan Louwers Stadion. Aan het woord van links naar rechts: technisch manager Marc Scheepers, directeur Günther Peeters en hoofdtrainer Rob Penders.
Volledig scherm
PREMIUM
Supportersavond bij FC Eindhoven, in de businessclub van het Jan Louwers Stadion. Aan het woord van links naar rechts: technisch manager Marc Scheepers, directeur Günther Peeters en hoofdtrainer Rob Penders. © FC Eindhoven Media

FC Eindhoven heeft sportief én financieel succes: ‘Misschien lopen we zelfs voor op schema’

EINDHOVEN - FC Eindhoven trekt de lijn van goede resultaten op het voetbalveld door naar de jaarcijfers: over het seizoen 2021-2022 heeft ze een positief resultaat van 674.605 euro geboekt. Hiermee is het negatief eigen vermogen helemaal weggepoetst.

  1. Ruud van Nistelrooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’
    met video

    Ruud van Nistel­rooij schrok niet van het woord crisis bij PSV: ‘Wij vonden het intern namelijk al crisis’

    Trainer Ruud van Nistelrooij van PSV zag zaterdagavond dat PSV weer een beetje kleur op de wangen kreeg, na een 2-0 zege op Go Ahead Eagles in het Philips Stadion. ,,Er is geen hosanna”, zei hij. ,,Maar hier kunnen we weer mee vooruit. Na afgelopen week had ik daar ook vertrouwen in, want ik zag nog aanknopingspunten. Door de resultaten kwam er wel druk op deze wedstrijd”, vertelde hij na het thuisduel van PSV.

In samenwerking met indebuurt Eindhoven