Jochen Otten in 'Opgekropt staat netjes' in de Verkadefabriek Den Bosch.
Volledig scherm
PREMIUM
Jochen Otten in 'Opgekropt staat netjes' in de Verkadefabriek Den Bosch. © Jostijn Ligtvoet

Gevecht tegen woede met humor als enige winnaar bij voorstelling Jochen Otten

RecensieDEN BOSCH/TILBURG - Nederland zit vol boze mannen. Als je tenminste afgaat op alle protesten tegen de ‘priktatuur’, scheldpartijen via de asociale media en agressie op straat. Voer voor kranten, tv én voor cabaretier Jochen Otten, die toegeeft zich met zijn eigen boosheid ook vaak geen raad te weten. Volgend weekend staat de Tilburger in Eindhoven en Bladel.

 1. 
Superkampioen Henk Hulsen maakt van pijproken bijna wetenschap; ‘Het vraagt om pure concentratie en natuurlijk een geheim’
  PREMIUM

  Superkam­pi­oen Henk Hulsen maakt van pijproken bijna wetenschap; ‘Het vraagt om pure concentra­tie en natuurlijk een geheim’

  SON EN BREUGEL - De absolute kampioen in het ‘pijp roken’. Dat mag zonder schroom gezegd worden over Henk Hulsen, raadslid van het CDA in Son en Breugel. Al jaren sleept hij al pijprokend allerlei titels in de wacht en ook afgelopen weekend deed hij het weer in België. ,,Ik heb hier blijkbaar een enorme aanleg voor. Maar m’n geheim geef ik niet prijs.”
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  12

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

In samenwerking met indebuurt Eindhoven